onsdag 30. september 2009

Et lite forsinket hurra !


Lillemann knapt en time gammel:)



Lillemann noen dager før sin 5 mnd dag:)


Bloggingen falt bort i grus i går, så da får jeg ta det igjen i dag.
Lillemannen min var 5 mnd i går, hurra hurra for Pedermann! Det er dog med et snev av, ja hva skal man si, ikke sorg det blir for mye men et trist snev kanskje?
Jeg føler jo at jeg nettopp fikk han på utsiden, og alt er jo forsåvidt relativt og man kan jo si at han nettopp kom ut og, men ja, dere skjønner, 5 måneder er nå enda 5 måneder. På disse 5 månedene har det skjedd så utrolig mye.
Fra å spise døgnet rundt natt som dag, bajse døgnet rundt natt som dag til å sove 14 timer per natt og ja, bajsingen har da roet seg litt og. Han har begynt med grøt to ganger om dagen, han har rullet seg fra rygg til mage og mage til rygg. To tenner har kommet opp. Og alt det han forstår, herremin, det er så utrolig. SUKK. Fra å være en liten klump som ikke kan holde sitt eget hode og som stort sett bare sover til å bli en 8,5 kg godgutt med latter og smil og som "prater" og brummer og hviiiner, ruller og holder leker i hendene og griper etter flere leker. Det er jo helt utrolig hva som har skjedd på så kort tid, når man tenker etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar