tirsdag 13. oktober 2009

Lillemannen er syk :(

Lillemannen min er syk stakkars! Startet med at han var litt sutrete søndag kveld ,ville ikke sove og hadde litt feber..sovnet til slutt klokken 01.00, kjempe sliten litenmann og kjempe sliten mamma.
Mandag hadde han time på helsestasjonen for 5 måneders kontroll og vaksinering, tok tempen på morgenen før vi dro avgårde, den var helt fint, fortalte helsesøster dette( da jeg har hørt at de ikke får vaksine om de har temp e.l) hun mente det gikk fint, så han fikk ett stikk i hvert lår, såå fornærma på den dumme dama som stakk, roet seg fort heldigvis. Helsesøstra hadde også snakket med fysioterapeuten Peder går til, han var så våken og sosial, god motorisk og sterk i kroppen, stas for mamman å høre ja:)
Utpå ettermiddagen ble Peder mer sutrete og fikk feber igjen, ville ikke spise grøt, drakk heldigvis godt og sovnet tidlig, fikk en paracet før han la seg, hadde nesten 39 i feber stakkars. Sov hele natten, våknet i åtte tiden og har vært varm og sutrete i hele dag. Tror det er tenner på vei og, han klør så febrilsk i munnen.
Frustrerende å være mamma i slike stunder, skulle ønska han kunne si akkurat hva som plaget han, vil jo bare gjøre det best mulig for han. Sover heldigvis nå...lille gullet mitt, lille og lille, på kontrollen viste vekta 8080 gram og 67,2 cm...;) Stor gutt nå ja ! Har starta med tutkopp sånn smått å nå, veldig stas, tror det er derfor jeg har fått i han så mye vann i dag. Skal inn å sjekke poden nå, så legge meg på sofan med en bok...Nice!

1 kommentar:

  1. Huff.. ikke morro med syke barn.. Even har ørebetennelse nå for 2 gang på 3 uker.. Kjempe kjedelig.. Hatt nesten rundt 40 i feber.. Ikke morro.. Men han begynner å bli bedre nå da..

    God bedring til lillemann da..=)=)

    SvarSlett